Orthopedische revalidatie

Bij Virtus Clinic is iedereen met problematieken van het locomotorisch stelsel of het steun- en bewegingsapparaat van het lichaam welkom. Van een gebroken teen tot stramme nekspieren, en alles daarrond, kan je bij ons terecht.

Aanhoudende, vervelende pijn die je steeds blijft teisteren? Stramme spieren die je verhinderen om te sporten of een acuut trauma? Jong, oud, sportief of net niet — bij Virtus Clinic behandelen we iedereen die het nodig heeft. Wat jouw problematiek ook is, wij garanderen dat we tot op de kern gaan. Dat doen we door niet te werken op symptomen, maar door samen op zoek te gaan naar de bron van jouw problematiek. Dat resulteert in een traject op maat, dat duurzame revalidatie garandeert.

” We create a human driven health program for you.”

Het is onze doelstelling om voor iedereen een persoonlijk human driven health program te creëren: ongeacht de problematiek, ongeacht de persoon. Jij primeert. Onze visie op gezondheidszorg is bijzonder inclusief — en als gevolg daarvan, uniek. Samen met jou — en binnen je eigen mogelijkheden — gaan de Virtus experts op zoek naar een sluitende oplossing. Da’s een belofte.

Nog vragen of twijfels? Let’s connect!

Neckpain