MASTER YOUR BACK Traject

Waarover dit gaat:

Hoe zorg je ervoor dat jouw humaan kapitaal, fit en vitaal blijft en hoe tackle je lage rugpijn op de werkvloer? Onze VIRTUS health experts aanzien jouw team als een F1-team en bieden exclusieve zorg op maat. We verdiepen ons in de gezondheid van jouw medewerkers, met als doel: lage rugpijn voorgoed op de werkvloer bannen.

Hoe gaan we te werk:

Voor ons voelt elke opdracht aan als een unieke kans om ziekte uit de wereld te bannen en past dus perfect binnen onze purpose. Daarom garanderen wij 200% commitment en zijn we op een unieke wijze geconnecteerd met medische experten over de hele wereld. Met het aangaan van dit gemeenschappelijk lage rugpijn manifest” beloven wij plechtig dat we jouw bureau niet komen vol plakken met Post-it’s met holle bewegingstips, maar aanzien wij op onze authentieke originele manier de gezondheid van jouw medewerkers als onze hoogste prioriteit.

Round up:

- Bij aanvang: (Digitale) consultatie & health screening van elke medewerker.
- Inspirerende keynote bij start en beindiging van een 12 weken durend traject.
- Training met een VIRTUS expert 1x/​week op de locatie van bedrijf of andere.
- Elke week een geïndividualiseerd oefenprogramma voor elke participant.
- Toegang tot een gepersonaliseerd digitaal platform met interne chat mogelijkheden, extra informatie betreffende gezondheid en bedrijfsgelinkte challenges.
- Jouw bedrijf is nu onderdeel van de VIRTUS community. Jullie gezondheid is onze prioriteit. Wij garanderen vanaf nu bij blessure of medische probleemstelling een directe toegang tot VIRTUS Clinic en experten. Geen wachttiijden of foutieve doorverwijzingen meer.