Kinesitherapeut @ VIRTUS Clinic.

Antwerpen, België

Job inhoud:

VIRTUS Clinic is een focus clinic voor orthopedische revalidatie. Door ons streven naar perfectie is VIRTUS Clinic een revalidatie instelling met een internationale reputatie. Een kwalitatieve orthopedische zorg is voor VIRTUS Clinic primair, we zijn daarin ongelimiteerd en geen enkele challenge is ons vreemd. Begeestering en volharding zijn namelijk onze kernwaarde en worden tevens opgenomen in het VIRTUS manifest. Een manifest dat door alle VIRTUS experts ondertekend wordt en ons met elkaar verbind.


Impact boven volume.
Onze prioriteit is het streven naar duurzame veranderingen in de gezondheid van de VIRTUS clinic bezoekers. Dat doen we aan de hand van implementatie van innoverende technieken en de nieuwste technologische screening en assessment tools. Bij VIRTUS Clinic drukt elke collega zijn stempel. En om het beste uit onszelf te halen organiseert VIRTUS clinic interne & externe opleidingen, we werken mee aan wetenschappelijke publicaties, participeren aan internationale congressen en collaboreren samen met verschillende clinics met een bijzondere specialisatie in (sport)orthopedie.

About the job: 

Ben jij klaar om je orthopedische en sportrevalidatie skills naar een hoger niveau te tillen? Sluit aan bij Virtus Clinic om patiënten te revalideren met cutting-edge revalidatie technieken, deel te nemen aan wetenschappelijke publicaties, in nauw contact te staan met behandelende orthopeden en samen nieuwe revalidatieprotocollen op te stellen.

Of is dataverwerking, blessurepreventie en trainingsleer meer jouw ding? VIRTUS Clinic beschikt over een unieke performance en blesssurepreventie screening, dat gepaard gaat met een intense samenwerking met met atleten, coaches en sportinstanties.

Blijf verder lezen als je:

- Beschikt over een MASTER revalidatie wetenschappen en kinesitherapie.

- Afstudeer richting in sport- en orthopedische revalidatie en/​of manuele therapie.

- Wetenschappelijk gedreven bent.

- Bijzondere interesse in technologische implementaties en AI gestuurde revalidaties.

- Nederlands, Frans en/​of Engels vloeiend spreekt. 

- Ambitieus en energierijk temperament. 

- Humor, leergierig en enthousiasme je talenten zijn.


Klaar om mee te bouwen aan een paradigma shift in de gezondheidszorg? Bezorg ons je CV met een korte motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden via onderstaande link.

Let's connect!

Klaar om mee te bouwen aan een paradigma shift in de gezondheidszorg? Bezorg ons je CV met een korte motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden.