MAXIMALISEER HET HUMAAN POTENTIEEL VAN JOUW TEAM.

Op zoek naar medische ondersteuning in een professionele context? Virtus Clinic biedt de support net daar waar jouw team nood aan heeft.

Standing meeting

Hart- en vaatziekten, een direct gevolg van fysieke inactiviteit, zijn doodsoorzaak nummer 1 en rug patiënten zijn intussen leiders in werkverzuim. We komen steeds meer in conflict met deze meer dan duizenden jaren lange evolutie van ons menselijk genoom en de beste voordelen ervan als we de hele dag zitten. En dat is exact waar wij verandering in willen brengen.

Hoe verloopt een samenwerking met VIRTUS Clinic?

In elk geval een beetje anders. Bij ons geen standaard corporate wellbeing programma, briefings en veelvuldige over-en-weer communicatie. Nee, onze visie op gezondheidszorg is bijzonder inclusief — en als gevolg daarvan, uniek. Samen met jouw bedrijf — en binnen de mogelijkheden van de werknemers — gaan de VIRTUS experts op zoek naar een sluitende oplossing. Da’s een belofte. 

We verdiepen ons in de gezondheid van elk van je medewerkers. 

Onze droom?

Wij willen het humaan potentieel van elke werknemer maximaal laten groeien en ziekte voor goed uit de wereld bannen.


Make a smart investment in your workforces and let’s create a healthy organization together.”

Onze VIRTUS experts aanzien jouw team als een F1-team en verlenen exclusieve zorg op maat.”

Als orthopedische revalidatie clinic hebben we de kennis en tools in huis die je van een corporate health partner verwacht. Deze ervaring hebben we vergaard bij het begeleiden van topsporters en professionele teams zoals, Royal football club Antwerp, Olympisch kampioene Nina Derwael, Quick step cycling team,… Door deze ervaringen weten wij beter dan wie ook hoe we het volledige potentieel en de gezondheid van jouw collega’s optimaal kunnen stimuleren

We transleren deze topsport cultuur in jouw organisatie en zijn er rotsvast van overtuigd dat, door jouw medewerkers te laten primeren binnen een eigen health journey, in combinatie van uitmuntende klinische skills en een data driven aanpak, we jouw team de beste humane zorg kunnen aanbieden.

Hoe we dit doen? 

We screenen, adviseren, revalideren, coachen en ontwikkelen individuele healthtrajecten voor alle medewerkers. Voor ons voelt elke opdracht aan als een unieke kans om ziekte uit de wereld te bannen en past dus perfect binnen onze purpose. Daarom garanderen wij 200% commitment. Via ons authentieke talent to connect zijn wij de onmisbare schakel tussen onze mensen en een wereldwijd netwerk van medische experts en instellingen. Geen lange wachttijden meer bij medische problematieken, onnodige doorverwijzingen of foutieve beeldvorming voor jouw team. Geen grens is ons te ver, de wereld is onze speeltuin. Het resultaat? Alles is mogelijk.

Met het aangaan van een gemeenschappelijk health manifest beloven wij plechtig dat we jouw bureau niet komen vol plakken met Post-it’s met holle bewegingstips, maar aanzien wij op onze authentieke originele manier de gezondheid van jouw medewerkers als onze hoogste prioriteit.VIRTUS clinic at your service!

Let’s connect.

Frédérique Neys

Founder VIRTUS Clinic

MEDICALCONSULTANCY

Wordt jouw bedrijf het eerste rugpijn vrije bedrijf? Met onze medische expertise en enthousiasme proberen wij alvast het verschil te maken om onze purpose te vervullen. Nl, tackelen van te voorkomen ziekten en blessure. 

ACTIVATE

Samen met jouw team bewandelen onze VIRTUS experten een pad naar een dynamische en fitte levensstijl thuis en op de werkvloer. Hoe? Via een data driven platform en leuke health challenges boosten we het fun element van fysieke fitheid en gezondheid. 

WELLBEING

Geen wellbeingtraject zonder gezondheid en geen gezondheidstraject zonder wellbeing. Onze VIRTUS experts staan klaar om het volledige potentieel van jouw collega’s te ondersteunen. Want enkel flow garandeert top prestaties, toch? 

Klaar om te excelleren?