VIRTUS; jouw corporate health partner.

Op zoek naar medische ondersteuning in een professionele context op de werkvloer? VIRTUS Clinic biedt de support net daar waar jouw team nood aan heeft. Verbeter de gezondheid en teamgeest van jou en je team. Van medisch advies, of blessurepreventie tot helen van blessures. Met VIRTUS Clinic begeleiden we bedrijven om een duurzaam en efficiënt gezondheidsbeleid uit te bouwen en versterken we het humaankapitaal van jouw bedrijf.

Standing meeting

Bij ons geen standaard corporate wellbeing programma, briefings en veelvuldige over-en-weer communicatie. Nee, onze visie op gezondheidszorg is bijzonder inclusief — en als gevolg daarvan, uniek. Samen met jouw bedrijf — en binnen de mogelijkheden van de werknemers — gaan de VIRTUS experts op zoek naar een sluitende oplossing. Dat is een belofte. 

We verdiepen ons in de gezondheid van elk van je medewerkers. 

Onze droom?

Wij willen het humaan potentieel van elke werknemer maximaal laten groeien en ziekte voor goed uit de wereld bannen.


Make a smart investment in your workforces and let’s create a healthy organization together.”

CONSULTANCY

Wordt jouw bedrijf het eerste rugpijn vrije bedrijf? Met onze medische expertise en enthousiasme proberen wij alvast het verschil te maken om onze purpose te vervullen. Nl, tackelen van te voorkomen ziekten en blessure. 

ACTIVATE

Samen met jouw team bewandelen onze VIRTUS experten een pad naar een dynamische en fitte levensstijl thuis en op de werkvloer. Hoe? Via een data driven platform en leuke health challenges boosten we het fun element van fysieke fitheid en gezondheid. 

WELLBEING

Geen wellbeingtraject zonder gezondheid en geen gezondheidstraject zonder wellbeing. Onze VIRTUS experts staan klaar om het volledige potentieel van jouw collega’s te ondersteunen. Want enkel flow garandeert top prestaties!

Onze diensten

Icon 1 2x

MASTERYOUR BACK

Wordt jouw bedrijf het eerste rugpijn vrije bedrijf? Ga samen met de VIRTUS Health experts deze uitdagende challenge aan. 2 op de 3 werknemers heeft al ooit te kampen gehad met lage rugpijn en een derde van het totale aantal ziektedagen wordt op dit ogenblik toegeschreven aan lage rugpijn. Verontrustende cijfers. Met een wetenschappelijk onderbouwd 12 weken traject gaan we aan de slag op de werkvloer. De gezondheid van jouw medewerkers is onze hoogste prioriteit. Meer info.

Icon 2 2x

MASTERYOURHEALTH

De HR-investering van de toekomst; verbeter de algemene gezondheid en het welzijn van jouw team! Met dit VIRTUS health traject brengen we de gezondheid, fysieke activiteit, voeding en wellbeing in kaart. We screenen, adviseren, revalideren en bewaken de gezondheid van al jouw medewerkers en ontwikkelen individuele healthtrajecten toegepast specifiek aan de noden van de werkvloer. We garanderen 200% commitment van een uitgekiemd zorgnetwerk (artsen, kinesitherapeuten, psychologen, diëtisten, DNA-analyse…), want via ons authentieke talent to connect zijn wij de onmisbare schakel tussen jouw collega’s en een wereldwijd netwerk van medische experts en instellingen. Meer info

Icon 3 2x

VIRTUSCHALLENGE

Motiveer en inspireer jouw collega’s aan de hand van een op maat uitgewerkte VIRTUS Challenge. Virtus staat voor dapper, dapper zijn immers niet diegenen die geen angst voelen of tegenslag ervaren, dapper zijn diegenen die de teleurstellingen en de angst voelen en toch instaat zijn om te handelen. We moeten bewegen, maar soms wordt die sociale druk zo dwingend of zijn de challenges te bedreigend. Samen met jouw team gaan we opzoek naar een gemeenschappelijke sportactiviteit. Begeleiden we op elk niveau en maken we er een onvergeetelijke sportieve teamdag van.

Group 52 2x

INSPIRINGKEYNOTES

VIRTUS Clinic heeft een vernieuwde en unieke kijk op de gezondheidszorg. Symptoombestrijding, bijvoorbeeld door medicatie zal nooit geen structurele, passende en duurzame oplossing bieden. We opteren een nieuwe visie, eentje waarbij oude conservatieve denkpatronen worden losgelaten en je lichaam daadkrachtig leert voelen om contact te maken met je innerlijke zelf. Een visie waarbij we een sick-care” model transleren naar een preventief en technologisch gezondheidsmodel. We bieden een divers aanbod van innoverende sprekers (gezondheidsexperts alsook internationale topatleten) en workshops aan die het vuur aan de lont brengen op jouw werkvloer. Neem contact op via admin@​virtusclinic.​be

De VIRTUS experts aanzien jouw team als een F1-team en verlenen exclusieve zorg op maat.

Als orthopedische revalidatie clinic hebben we de kennis en tools in huis die je van een corporate health partner verwacht. Deze ervaring hebben we vergaard bij het begeleiden van topsporters en professionele teams zoals, Royal football club Antwerp, Olympisch kampioene Nina Derwael, Quick step cycling team,… Door deze ervaringen weten wij beter dan wie ook hoe we het volledige potentieel en de gezondheid van jouw collega’s optimaal kunnen stimuleren

We transleren deze topsport cultuur in jouw organisatie en zijn er rotsvast van overtuigd dat, door jouw medewerkers te laten primeren binnen een eigen health journey, in combinatie van uitmuntende klinische skills en een data driven aanpak, we jouw team de beste humane zorg kunnen aanbieden.

Klaar om te excelleren?