Baanbrekende revalidatie technieken voor de behandeling van achillespeesblessures.

VIRTUS Clinic heeft zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van de behandeling van achillespees blessures. Deze aanpak heeft erkenning gekregen door het gebruik van vooruitstrevende technologieën en innovatieve wetenschappelijke behandelmethoden. VIRTUS Clinic maakt gebruik van geavanceerde technologische hulpmiddelen om een grondige evaluatie van de blessure uit te voeren en de specifieke oorzaken in kaart te brengen. Op basis van deze informatie werkten de VIRTUS experts een baanbrekende revalidatieprogramma uit, die volledig gestoeld is op de nieuwste wetenschappelijke publicaties. Met als ultieme doel het herstel te optimaliseren en de patiënt sterker dan ooit tevoren weer op de been te krijgen.

Deze unieke aanpak van VIRTUS Clinic richt zich op 5 peilers:


1️⃣ Persoonlijke Behandeling:

Elke achillespees blessure is uniek. De VIRTUS experts passen het revalidatieprogramma aan op basis van de specifieke behoeften en fysieke belastbaarheidsgraad, met aandacht voor jouw individuele sterke en zwakke punten en doelen. 

2️⃣ Een revolutionair wetenschappelijk behandel protocol:

Bij VIRTUS Clinic zeggen we vaarwel tegen giswerk! Deze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en maakt gebruik van bewezen technieken en protocollen die uitgebreid zijn bestudeerd. Wees gerust, je bent in handen van experts die op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van peesrevalidatie.

3️⃣ Pain is your guide: 

Herstel is een geleidelijk proces en we zorgen ervoor dat de voortgang en vermoeidheid zorgvuldig wordt gemonitord en begeleid tijdens revalidatie. Ons programma omvat een reeks progressieve oefeningen die geleidelijk de belasting op de achillespees verhoogt, om zo genezing en versterking te bevorderen. We analyseren en respecteren de biologische fases van het weefselherstel en proberen waar mogelijk deze te accelereren, steeds met respect voor de biologie.

4️⃣ Geavanceerde Technologieën:

We omarmen innovatieve therapeutische methoden die het herstelproces kunnen versnellen en gebruiken geavanceerde meettechnieken en kracht platvormen om de absolute spierkracht en spieronevenwichten te beoordelen.


5️⃣ Rehab must be fun:

VIRTUS Clinic onderscheidt zich tevens omdat het de nadruk legt op het creëren van een vlotte en leuke revalidatie-ervaring. Het toegewijde VIRTUS team staat klaar om in elke stap van het revalidatieproces de patiënt te ondersteunen. Niemand staat er alleen voor in deze reis! Het herstelproces van een achillespeesblessure kan uitdagend zijn, zowel fysiek als mentaal. Daarom zetten we maximaal in op een holistische benadering waarbij patiënten niet alleen hoogwaardige maar ook waarachtige medische zorg zal krijgen.

De gerenommeerde aanpak van VIRTUS Clinic voor achillespeesblessures heeft een aantoonbare staat van dienst in het verminderen van het risico op chronische pijn en herruptuur, terwijl het revalidatieproces vlot en fijn verloopt. Iedereen kan vertrouwen op de expertise van VIRTUS Clinic en de innovatieve benadering die hen in staat stelt om hun blessure te overwinnen en een actief en pijnvrij leven te leiden.